27 juli 2011

Kokar ägg

Här hemma blir det frukost alldeles straxt. Har slagit till att koka lite ägg också för omväxlingsskull:) Ska åka och jobba vid tiotiden så då kan det vara mysigt att äta lite frukost med hela familjen innan jag åker.

Annars är det som sagt jobb som gäller hela dagen för mig. Eller fram till 18 i alla fall. Sen ikväll vet jag inte vad som hittas på. Förmodligen mathandling då det ekar i kylen och pengarna ska ha kommit in på kontot för den här månaden.

Nu åter till mina ägg. Pontus blir så arg om man råkar koka dem för länge. Han vill att äggulan ska rinna massa..Varför inte äta det rått för undrar jag?

//Sofie


1 kommentar:

Ida sa...

=) Nutellareceptet är verkligen busenkelt även om det är några moment med elvispen.

Jobb hela dagen låter mindre kul. Det här var min första sommar då jag hade intjänad semester (är ju mammaledig istället och har visserligen varit det flera sommar) men det är en speciell känsla. Håller tummarna för att du hittar ett jobb nu i höst och att du får vara ledig nästa sommar istället. Det är ju inte kul att vara småbarnsförälder och jobba hela sommaren. Hoppas iaf att du haft en skön dag.
Kram Ida