21 juli 2011

Sällskapssjuk katt

Vår katt tycker vi är elaka. Elaka som åker iväg utan honom..Nu ligger han nästan på tangentbordet och blänger på mig. Typ varför stirra in i en skärm när du kan umgås med mig, myskatt:)

Helgen, eller varför skriver jag helgen för? Det är mitt i veckan ingen helg alls som varit. Känns som en helg weekend kanske är det? Jaja vi har haft det kanoners i Göteborg. VI och alla Gothia Cup deltagare.. Att vi inte tänkte på det. Pontus kom på det precis när vi skulle åka iväg: "Undra om det inte är Gothia Cup den här veckan?" Och det var det. Fast det är rätt roligt med alla olika nationaliteter och språk man hör på gatorna när man gick omkring i stan:)

Vår dag har gått i ett. Checkade ut från hotellet vid 11, gjorde stan en sväng till innan vi satt oss i bilen för hemresa. Trodde jag. Pontus var bara tvungen att åka till Hjertmans också. För er som undrar vad det är kan jag länka. Här. Så roligt så roligt. För Pontus. Inte mig. Jag gjorde Rusta undertiden istället. Fyndade tvättkorgar som vi behövt läänge. Så det besöket var inte förgäves inte:)

Blev stop i Jönköping för ett matstop på MAX (ångrade det nästan då personalen var helt odugliga, synd för ett så bra ställe som MAX egentligen är..). Hem och dumpade av alla våra väskor, vidare till Boxholm för att hämta hem våra små fina gulliganer! De hade varit snälla och fina hela tiden så det var ju skönt för mormor och morfar. Massa skoj hade de gjort. Munnen har gått i ett på Hugo:)

Sen efter vi varit där åkte vi förbi Emma och firade hennes 1årsdag lite så här i efterskott (hon fyllde den 16:de) och ja det var vår dag det:) Får skriva mer om vår resa senare.

Nu ska jag ta tag i mitt projekt här hemma.

//Sofie



Inga kommentarer: