24 juli 2011

Minisemester i Göteborg

Här sitter jag och njuter av det fina sommarvädret *host*
Pontus framför våran nya båt. Eller var det ostindiefararen? Kommer inte ihåg så noga, segelbåt som segelbåt:)

Tänkte ju ha skrivit lite om Pontus och min resa till Götet men det har inte hunnits med här mitt i allt.

Vi hade det jättebra. Bodde mitt på avenyn så vi kunde verkligen inte klaga på läget:) Gothia cup var ju samtidigt så det var MASSA fotbollsmänniskor överallt! Ungdomar som stod och trixade med bollar i varje gatuhörn.

Vi gick i affärer och utforskade stan. Mer än vad vi hade tänkt då vi gick vilse och gick och gick och gick och gick tills vi hittade Ostindiefararen då blev Pontus glad:) Men det kostade ju massa att gå ombord och kika (såklart) så Pontus gick själv ombord och kollade medan jag tog en dricka i kafét som låg i anslutning. 40 kronor för en flaska fanta, helt rimligt pris.

Hittade till Nordstan sen så där inne fyndade jag en massa kläder till både mig och barnen på rean. Man ska verkligen åka in till storstäderna när det är rea, där finns ju mycket större utbud!

Samma dag vi varit och gått kring hela Göteborg (kändes det om) så tyckte Pontus att vi skulle gå på Liseberg på kvällen. Det hade vi pratat om innan men jag var lite mer tveksam då det var Gothia och allt folk..Dessutom hade jag fått så himla ont i ryggen efter vi gått och gått utan att vetat var vi varit. Jätteont hade jag i ryggen! Där lärde Sofie sig en läxa om vikten med bra skor när man ska gå vilse.

Hade inte så ont så vi kunde ju ta oss till Liseberg. Väl därinne var det som bekant mycket folk! Vi åkte bergbanan och balder (stod i 1 timmes kö till balder bara) innan vi gick och åt. Under tiden vi åt hann det bli lugnare med folk men min rygg hade bara blivit värre. Tillslut hade jag så ont så jag knappt kunde gå Det var nästan så vi fick ta taxi tillbaka till hotellet (300 meter bort..). Pontus hann i allafall åka några till karuseller innan vi gick tillbaka till hotellet.

Otäckt när man får så ont i ryggen. Jag är inte van vid det heller så jag fick väl en extra chock eller nåt. Nacke och axlar kan jag känna av ibland men sällan så ont som jag fick i ryggen.

Hugo och Leah blev glada när vi kom hem. Men gladast blev de för två ballonger vi tagit med oss från hotellet. Att köpa dyra presenter till barn är verkligen överskatta..Ta två ballonger så leker de jättesnällt sen:)

//Sofie

1 kommentar:

Kusin sa...

Nästa gång får du komma ner barnfri och karlfri ;) Här finns det både gratis boende och parkering =D Då ska jag visa dig en massa affärer och ställen som jag tror du verkligen kommer att gilla =)

Kram!