31 juli 2011

Hugo 3 år!

Mitt i paket öppningen så visar Hugo hur gammal han nu mer är. Hela 3 år. Om någon missat det:) Han blev faktiskt glad när vi sjöng för honom i morse. Förra året blev han så arg så arg när vi väckte honom. Sicket sätt av mamma och pappa, sjunga och låta så man vaknar! Men i år tyckte han det var mer skoj, det kändes rätt bra:)

På förmiddagen, nu vid elva, kommer det lite gäster på kalas. Jag börjar jobba sen vid 15.00-tiden så det blir ett tidigt kalas. Känns som hela den här helgen bara varit massa kalasande. Tjejkväll hade vi ju i fredags, sen firade vi Hugo lite i går tillsammans med Tina, Zeb, Emelie och Leo. Sen på kvällen kom familjen Qvist/Renvaktar och då blev det också å äta massa gott:) Ja den här helgen har jag fått i mig vad jag ska i sötväg i alla fall. Får försöka hålla igen sen lite nu i veckan som kommer. Då är det mest jobb för min del så förhoppningsvis kommer det inte vara så svårt:)

Nu åter till städandet av allt presentpapper som ligger överallt. Om Leah släpper i från sig det. Det är väldigt roligt att leka med papper och riva sönder det till små små bitar..

//Sofie

PS: Såg nu på bilden att det ser ju ut som Hugo bara håller upp två fingrar men tummen är på vägen att vecklas upp..Jag tog visst bilden någon sekund förtidigt:)

Inga kommentarer: