16 juli 2011

Loppisrundan

Jag och svärmor var ute och åkte bland loppisar i förmiddags. Ja 3 stycken hann vi med:) Får bli fler någon annan gång:) Den första vi var på var jättebra. Fyndade bland annat fina barnkläder där. Till Hugo för till Leah fanns det tyvärr inget.

Sen hamnade vi på en lustig loppis. Mycket grejer men ingen människa! Allt var öppet och så men det var ingen där. Men vi gick in och började kolla bland sakerna och hittade lite. Men ingen fanns det att betala till. Vi letade men hittade ingen..Vi tutade med bilen nån gång för att se om någon reagerande men inte. Tillslut gick vi upp till ett hus i närheten och efetr att en hund skällt utanför i ett par minuter kom en farbror ut. Han visste inte ens vad grejerna kostade.. Vi la ett bud och det fick vi det för. Bra för oss men det var ett konstigt ställe..
Hittade 2 tårtfat! De var välbehövliga kan jag säga då jag bara äger 1 sen innan och alltid när vi har kalas brukar det bakas minst 2 tårtor.
Denna fina tavlan med massa olika båtknopar köpte jag till Pontus. Den får vi ha vi vår blivande båt sen:)
Vad är detta en bild på undrar ni? Ja det kan man fråga sig. Vilken tur då att jag ska skriva ner det precis då. Det är vår lilla hatthylla ner till källaren. Hittade denna korgen som passade där jättebra! Den sak användas när vi ska ner i källaren och hämta saker i matkällaren. Så jobbigt när det är massa små burkar och så då får man alltid gå flera gånger. Men inte nu inte:)
Och 6 stycken fina små tallrikar fick också följa med hem. Dem kan vi ha när vi äter tårta sen:)

//Sofie

1 kommentar:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Åh, älskade loppisar:) Men verkar ju himla skumt det där med att ingen var där. De borde ju höra när det kommer en bil o gå ut o titta?? Hmm. Bra att ni fick sakerna till det pris som ni sa iaf:)