22 juli 2011

Mina ryck


Igår kväll efter vi lagt barnen fick jag ett ryck. Gå igenom alla barnens kläder! Eller egentligen började rycket tidigare. När vi kom hem och packade ur våra väskor här hemma så skulle jag lägga in alla nya fina kläder som vi fyndat på olika reor till barnen. Så himla mycket fint hittade vi och till ingenting alls! Det är ju skillnaden mellan en riktig storstad och en liten stad.. Där finns det massa rea och inte som här där det är ett ställ med barnkläder i storlek 50-86 som de rear ut inne på KappAhl.

Jaja i alla fall så skulle jag lägga in de nya kläderna och får då rycket att börja rensa ur allt urvuxet/det som är på gränsen att de inte längre kan ha på sig. Vilket resulterar i värsta klädhögarna. Så när vi kom hem i går kväll efter barnen lagt sig var det bara att ta tag i röran jag skapat mig. Och börjar man rensa där leder det lätt till att man måste rensa ur bland grejerna på nästa ställe..Ja ni kanske fattar?

Fick till slut hjälp av min fina sambo. Så nu har vi gått igenom alla kläder vi äger och har. Fint ska det vara även i gömmorna:) Men jag får lite beslutsångest gällande barnens kläder. Hur mycket ska man egentligen spara? Svårt det där. Men jag har lagt undan sånt som kanske vänner med barn vill ta över? Känns roligare att det kommer till användning av nån man känner än att det ska skänkas bort.. Det tar ju så mycket plats här hemma och bara ha lådor efter lådor efter lådor med sparade kläder liggandes. Vi kanske aldrig kommer få någon trea (eller fyra, eller femma...) och då kommer det ju bara ligga där och förstöras av åren..

Det är i alla fall ordning och reda i våra garderober nu mer. Det var väl det jag vill säga med det här inlägget:)

//Sofie

Inga kommentarer: