04 december 2012

Å där...

..Var årets julkort beställda och klara! Hoppas bara jag blir nöjd med dem. Man vet ju aldrig. Ibland lurar man sig med hur det ser ut på datorn och med hur det egentligen är i verkligheten sen.

Barnen och jag har haft en riktigt hemma dag idag. Bakat lussebullar, skottat snö, åkt pulka, kollat på film, pysslat med julklappar (dock inga till barnen:), bäddat rent i sängar och städat. Hunnit med en del trots en viss frökens dåliga humör. Herre min gud alltså. Det märks att de är vana vid att bli sysselsatt och gå på dagis. Men imorogn får de åka iväg en liten stund dit i alla fall. Och springa av sig.

Det har ju snöat, snöat och snöat idag. Inte känt för att dra iväg med bilen i onödan. Kanske lite tristess av att bara gå hemma med morsan kanske? Jaja vem vet.

Eldat i pannan non stop har vi också roat oss med. Iskallt ut. Minus tio grader vilket är kallare än vad vi haft innan den här vintern. Men man vänjer sig väl så smått kan jag tro. Brukar alltid bli en chock när första kylan kommer.

2 Glada barn som åker pulka. Jag var och skottade på framsidan och sa att de kunde gå och leka med sina pulkor. Efter några minuter ropar jag efter dem med får inget svar. Går till baksidan för att kika med hittar dem inte! Följde små fotspår i snön och hittade dem en bit bort. De skulle hitta en pulkabacke sa de. Inte det lättaste ute vid oss. Slutade med att deras mor fick gå och dr dem i sina pulkor.

//Sofie

Inga kommentarer: