12 december 2012

Tyst Morgon

Är uppe helt själv. Tittar på Julkalendern. Gud vet inte om jag någonsin varit uppe själv före barnen? Men Leah somnade sent igår och den morgonpiggaste av dem alle, Hugo, är inte hemma ens. Han följde med mormor och morfar igår och fick sova över där. Nöjd kille:)

Jag och Leah ska åka till frissan om en stund. Jag har tid där vid nio. Leah får följa med dit. Borde vara lugnt hoppas jag. De ska bara flytta upp hårförlängningarna så det ska inte ta så lång tid. Hade ju med både Hugo och Leah till frissan en annan gång när jag skulle klippas. Leah var inte så gammal hon hade nog precis lärt sig gå tror jag. Gick det bra då måste det ju gå bra idag;)

Hade fint luciafirande igår i alla fall. Leah var precis som vanligt och bajsade inget mer löst sen (för den intresserade). Hade barnen blivit ritkigt ledsna för att de inte fick åka på dagisets luciafirande hade jag faktiskt blivit riktigt sur på personalen. Sjuk? Knappast. Men nu blev de väldigt nöjda ändå med både mormor,morfar,farmor, farfar, Jocke och Tina som kom och kollade på dem i sina fina kläder. Sång blev det väl inte så mycket med men men:)

//Sofie


Inga kommentarer: