21 december 2012

Gjort Rätt För Mig

Och betalat alla räkningarna. Roligt värre så här en fredag, pengarna kom och gick.Typ.

Fick ju lön och det så tidigt med den här månaden. Är förmodligen bara jag i hela världen som är lite anti mot det. Månaden som kommer blir ju extra låång och nu när det är i slutet på december och sen hela januari som väntar...

Barnen är en sväng på dagis idag. Sista gången innan deras julledighet. För sen ser ni ska jag ta ut lite mammaledighet så jag och barnen är lediga enda till den 6 januari. Inte fy skam. Ska blir sååååå skönt!

Barnen har ju inte varit på dagis mycket alls den här veckan och sen missade de julfesten som var i onsdags. Missade både lucia och julfesten i år. Känns så där i mammahjärtat då jag vet hur gärna de velat gå. Men ringde och frågade dagispersonalen nu på morgonen om de kunde få komma ett par timmar idag istället och det gick så bra så. Lugnt med barn idag men skönt för Hugo och Leah att få leka av sig lite. Det behöver de efter att ha varit hemma flera dagar.

Nu ska jag ta tvätten och sen vila lite. Min kropp är inte ikapp riktigt än. Även om jag vill tro det. Skulle gå promenad med Poker efter dagislämningen och det gick men inte så långt. Det orkade jag inte. Vila är verkligen den bästa medicinen om man vill bli frisk.

//Sofie


1 kommentar:

Jennie sa...

Jag är också anti mot det. :)