12 december 2012

Alldeles för god knäck!

Jag lyckades alldeles förträffligt med mina knäck som jag gjorde häromdagen. Jag svor rätt hårt på dem innan de blev klara men så perfekta de blev! Så perfekta att det inte är många kvar av dem. Vågar jag mig på att göra en ny omgång? Tveksamt då de första blev så himla bra! Och lika bra och strunta i det, jag går ju bara och äter av dem i alla fall:)

Dagen har varit bra annars. Leah sköte bra sig hos frissan. Hon fick lite rosa färg i håret sen var hennes dag gjord. Fast nästa gång hoppas jag att jag kan åka själv. Lite svårt att slappna av med en 2 ½ åring som for överallt.

Sen efter det åkte vi hem till mamma och pappa där Hugo sovit inatt. Fick mat, lekte, lånade deras skrivare då våran strejkar, åkte kälke,gått hundpromenad i det fina vintervädret och grejade med massa annat. Typ.

Pontus är på julbord så han träffar vi inget mer idag. Barnen sover och jag somnade såklart när jag nattade dem. Hatar när jag gör det! Hela kvällen blir ju förstörd. Ingen idé att göra något. Allt går ändå i snigelfart. Kommer aldrig igång igen.

Så nu blir det sängen igen.

God natt!
Kälkeåkning med morfar som draghjälp

//Sofie

Inga kommentarer: