07 december 2012

Snö Och Bad

Igår åkte pappa och jag på hockey i Linköping (LHC-MoDo). Men det var en hel del olyckor på vägarna. Speciellt mellan Tranås-Boxholm igår. Många lastbilar som åkt av... LHC lyckades i alla fall ta med sig en poäng från matchen och det var med nöd och näppe. Hoppas på bättre resultat efter landslags uppehållet.

Idag är planerna att umgås med Renvaktar/Qvist. Eventuellt pulkaåkning (om det slutar blåsa och snöa vill säga) och en sväng till simhallen med barnen. Är bara tvungen att hitta på något idag kände jag. Har ju inte kunnat vara ute något direkt i  veckan då vädret varit som det varit. Hoppas det vill lugna sig idag så vi kan njuta av snön och åka lite pulka:) Kul om man kan göra något annat i snön än att bara skotta bort den...

Måste ta tag i allt här hemma nu. Väskor som ska packas och barn som ska kläs på. Sen måste jag kolla så barnen fortfarande kan ha sina badkläder. De har inte använt dem sedan i somras. Kan vara bra att ha kollat så de passar innan så vi inte står där i simhallen med försmå badbrallor:)

//Sofie


Inga kommentarer: