20 juni 2013

Astrid Lindgrens Värld

Nu är vi hemkomna efter att ha varit på en liten minisemester i Vimmerby. Haft det jättebra. Tur med väder och tur med folk. Inte alls mycket folk och vädret var på vår sida. Lite regn idag bara när vi var inne i parken men det var inte så mycket.

Barnens munnar har gått i ett här hemma och berättat för pappa om allt de varit med om. Det är ju en hel del. Var perfekt att vara över natt där så man hade en dag till å vara i parken. Vi hann inte med allt första dagen så idag kikade vi på det vi missat från gårdagen.

Hugos favorit var Karlsson på Taket när han spökade (han höll på att dö av skratt typ) och Leahs favorit var att hoppa i höet hos Emil i Katthult sa hon.

Så roligt med då Hugo och Leah känner igen alla figurerna och karaktärerna från Astrid Lindgrens filmerna så de var så nöjda över att fått träffat/sett allihopa!

Kan verkligen rekommendera att åka dit för har man barn i rätt ålder så kommer de att uppskatta det massa! Så duktiga skådespelare som gjorde både bra föreställningar men även gick omkring i parken och skojade med barnen.

Tummen upp för Astrid och hennes sagovärld!

Hugo framför Pippis hus
Hugo fick dansa tillsammans med Ronja och rövarna 
Kramkalas med Karlsson på Taket och "Husbocken"
I Katthult får man hämta vattnet i brunnen
I Nils Karlsson Pysslings säng. Eller Bertils säng menar jag:) 
Liten Hugo på stort bord 
 När det skulle ätas pannkakas buffé fick barnen sitta på en egen liten terrass 


2 kommentarer:

Jennie sa...

Mysigt!

Men vad skulle bvc-tanten säga om hon fick veta att Hugo fått äta pannkaksBUFFÉ!? :O ;)

Zouphie sa...

Hon hade nog fått hjärtsnörp! Jag menar han åt ju säkert två-tre hela pannkakor:)