07 juni 2013

Go Kväll Go Kväll!

Hemkommen efter att ha startat jobbhelgen. Känns faktiskt inte så jobbigt. Haft två lediga dagar innan med superfint väder! Pontus var ju ledig igår med så det blev lite helgkänsla.

Igår på eftermiddagen var Leah och jag och lekte med Tina och barnen. Hugo var hos mormor och morfar å lekte på sitt håll. Slutade med att han sov över där också sen så han kom hem idag på förmiddagen.

Idag har det återigen varit toppenväder! Har varit duktig och röjt i källaren. Två lass till tippen och ett megalass till loppis, nu är det rensat. Bara städningen kvar.

Innan jobbet sprang jag in på Lindex och KappAhl och letade sommarkläder till Leah. Hade fått erbjudanden från båda affärerna så då får en ju passa på:) Hittade en hel del klänningar (klänningtokig dotter som jag har) men något som inte går och få tag på är ju shorts till barn! Jag blir tokig på det. På pojkavdelningen så finns det endast shorts som går ner till knäna och på flickavdelningen så är det hotpants som gäller. Vad hände med shorts som går lite sådär lagom långt ner på låren? Vart finns de modellerna? Dessa små minishorts som görs till flickor tycker jag bara är avskyvärda!

Hittade tillslut ett par som gick och vika ner kanten på så de blev lite längre. Dem köpte jag till Leah då hon tjatat hål i huvudet på mig om att hon vill ha shorts. Någon annan som har tips på varit man hittar bra shorts till barn?

Nu ska jag ta natt här hemma. Är skittrött.

//Sofie


Inga kommentarer: