17 juni 2013

Hej Lilla Blogg

Nu är jag här igen. Den här årstiden är ingen vidare bloggtid alltså. Så är det tyvärr.

Dagen har bestått av promenader. Både hundpromenad och promenad i sällskap av Micaela. Fick även lunch hos Micaela med så vi hann uppdatera oss ordentligt om allting sen sist vi sågs:) Alltid lika trevligt!

Har även hunnit med att jobba och ett BVCbesök. Hugos som var på 5årsbesiktning. Vi brukar alltid få gå på BVCkontroller efter sommaren då Hugo fyller när han gör (31 juli) men nu hade de fått ett återbud så vi fick komma tidigare i år. Blev faktiskt riktigt besviken på BVC idag tråkigt nog.

Först anmärkte hon på att Hugo inte kan prata rent, äh vadå var min första tanke? Hugo pratar jättebra! Nej det var ju vissa ljud han hade svårt för.

Försökte förklara för henne att det där har de tagit upp på dagis också (att det är några ljud han har svårt att säga) men om han skärper till sig och man frågar honom ordentligt hur det ordet uttalas så kan han ju det. Visade henne också och Hugo sa då orden klockrent. Men nej. Vi ska ta ett återbesök efter sommaren så förmodligen måste han gå till en logoped. Helt bortkastat enligt mig men men.

Sen var det hans vikt. Han är för tjock. Hans vikt ligger för högt på de där förbannade kurvorna så nu blir det ingen mjölk till maten och han får endast ta en portion med mat, det skulle jag även säga till om på dagis! Ja herre min gud. Eller vad säger ni som träffat och känner Hugo, är han tjock och pratar illa?

Nej nu ska jag släcka ner och ladda inför morgondagen som även den består av jobb.

//Sofie


2 kommentarer:

Jennie sa...

Men gud! Vet inte om jag ska skratta eller gråta..
*Får världens tjockisbild i huvudet på nån som sluddrar.*
Klart ungen ska få mjölk till maten!

111213 sa...

Men för fan....