22 juni 2013

Midsommardagen 2013

Haft en bra midsommarafton alla? Hoppas på det:)

Jag har haft det bra trots förkylning. Blev ju förkyld nere i Vimmerby och skiten håller i sig. Har jag tagit Alvedon så har jag lyckas lura kroppen väldigt bra men så fort det gått ur kroppen så har jag mått sämre... Det har ju varit några intensiva dagar så idag har jag vilat, sovit och vilat lite till. Byt sängkläder är väl det mest ansträngande jag fått gjort idag men jag tror det är vad kroppen behöver. Vila upp sig.

Igår var vi först i Sya och kollade in Midsommarsprinten tillsammans med Tina å Eddie med barn. Midsommarsprinten är alltså ett skidlopp på hela 200 meter:) Pontus och Eddie åkte och Pontus slog till å vann. Fick stå högst upp på prispallen och allt. Låter det som att Pontus var snabbast men riktigt så var det inte. I motionsklassen, som de tävlade i, så skulle man gissa sin tid och Pontus lyckades gissa precis på sekunden hur snabbt han trodde att han skulle åka:)

Efter skidåkningen så hade vi picknick och åt gott i det fina vädret. Sen var det prisutdelning och dans kring midsommarstången. Alla barnen var med och dansade, till och med papporna var med till slut:)

När firandet var slut där var vi och hämtade Poker som fått varit hos mamma och pappa under tiden. Blev lite fika där och jag somnade en stund på deras soffa.

På kvällen var vi och grillade i Solgläntan med Pontus familj och släkt. Även där blev det lite dans kring stången och Sandra och jag gjorde kransar till alla barnen. Jag plockade blommorna och Sandra fick sitta och binda alla kransarna. Så fina så!

Sen var jag helt slut och åkte hem tidigare än Pontus och barnen. Somnade nästan på en gång när jag kom hem och sen sova jag i 12 timmar. Har även lyckas sova en stund till idag så nu börjar jag känna mig som människa igen, utan Alvedon i kroppen.

Snö kring midsommarstången. Knasigt:) 
Pontus startar! Det var även målgång där som ni kan se:) 
Prisutdelning 
Lyckades få ett kort där alla barnen är med och de har sina kransar på sig. Ja minus Linus och Vilgot men de fick vara utan kransar i år småkillarna:) 
Å så lite dans kring den berömda stången. 

//Sofie

Inga kommentarer: