06 juni 2015

6 juni 2015

Leah var snabb ut (endast iklädd sitt nattlinne) för att hissa flaggan i morse. Klart den måste upp när det både är nationaldag och bröllopsdag.-)  
Barnen var vi och lämnade hemma hos sin farmor och farfar på förmiddagen. De hade blivit lovade att få sova över där så då passade Pontus och jag på att lyxa till det med lunch på stan. Belgiska våfflor med kycklingröra år vi. Så gott! 
Vi har även ätit tårta idag. Finns en gammal tradition att man ska spara en bit av bröllopstårtan och äta på sin första bröllopsdag för lycka(?). Trodde att den skulle smaka skit efter att ha varit fryst i ett år men den smakade över förväntan! Tog bara några tuggor men helt klart godkänd tårta för att vara ett år gammal:-) 
Pontus överraskade med middag i storstan, Solen lyste så fint och vi har hade en riktigt fin sommarkväll!  
Jag körde på barbent och frös ingenting under hela kvällen. Då jädrar i mig är det sommar! 
Jag passade på att inviga min fina gröna 60-tals klänning jag fyndade på myrorna i Västerås när jag var där för några veckor sedan:-) 
Middagen intogs på Texas Longhorn i Jönköping. Åt så god mat! 
Efter middagen gick vi en sväng vid vattnet och ut på piren. Köpte varsin glass och njöt av kvällssolen. Nu är vi hemma igen och kollar på champions league finalen mellan Barcelona-Juventus och Barca leder. Perfekt avslut på en perfekt dag.

//Sofie 

Inga kommentarer: