24 juni 2015

Massa papper

Jag har precis suttit och gått igenom högen med papper som legat och samlat damm på vårt skrivbord. Papper som ska sparas av olika anledningar och som bara lagts på hög. Skönt att ha det undanstökat. Var sak har sin plats, det gillar jag:-)

Dagarna de bara svischar förbi! Har jobbat idag och sen så träffade jag Maria en sväng. Trevligt att ses en liten stund och hinna prata av sig lite. Barnen de har varit hos mamma idag. Leah var inte på topp igår utan Pontus var hemma och vabbade. Feber, trött och nedstämd. Hon höll dessutom på att kräkas när hon skulle äta frukost igår så vi höll henne hemma. Ja Hugo fick vara hemma med. Kom sen på att det nog var biverkningar av vaccinet som hon fick så idag var det absolut ingen fara med henne men vi hade redan sagt ifrån på både dagis och fritids att de inte skulle komma idag då vi trodde vi skulle behöva vabba idag med så istället fick de leka av sig med mormor. Lite sommarlovs kul så här mitt i veckan när mamma och pappa jobbar är ju inte fel:-)

Det är mycket på jobbet just nu men mest roliga saker även om det tar upp en hel del av ens tankeverksamhet. Imorgon blir det heldag för mig och Emelie. Ska och handla på IKEA och diverse affärer inne i storstan för jobbets räkning. Kul men gäller och ha huvudet med då det är en hel del som ska köpas så att inget glöms:-)

Sen blir det en mycket välbehövligt besök hos frissan! Mitt hår är så slitet och dant så behöver verkligen fräschas upp!

Vi tog bilder på jobbet idag (som vi ska ha där) och man ser ju verkligen på det kortet att håret behöver få lite omvårdnad. Alldeles för längesedan sist!


Slänger upp bilden bara för att ha en före bild på håret. Imorgon kommer efter bilden, får be Emelie agera fotograf igen då:-)

Ska kika på fotbollen ikväll med annars är planerna inte många. En lugn kväll kan behövas när dagarna annars går i ett.

//Sofie


Inga kommentarer: