08 juni 2015

Tider hit och tider dit

Sitter och försöker pussla ihop våran sommar. Tror det löst sig nu men gud vilket pusslande med tider hit och dit. Fick mitt schema idag så har äntligen kunnat sätta mig med allt sånt här. Men tänk om man hade kunna ha ett jobb med vanliga jobbtider. Typ måndag-fredag 8-16. Så mycket lättare familjens planering skulle vara då men men vi löser det ändå:-)

Har varit på utbildning/info idag om datatjofräset på jobbet. Höll inte på så länge utan slutade lagom till lunchen så Anneli (som också var där) och jag åkte och delade på en pizza.

Hämtade hem barnen och sen har eftermiddagen och kvällen gått i ett svep. Grann Hugo var över och lekte en sväng och Hugo och jag var i stan och gjorde några ärenden. Pontus har varit på fotbollsträning och ja efter nattning av barn har jag mest suttit med kalendern, scheman och pusslat ihop våra liv.

Imorgon är det utbildning och infodag med men då håller det på hela dagen så kommer sluta lagom till att åka och vara med barnen på deras fotbollsträning. Sista gången nu innan sommaren. Så nu får det gärna ta och bli ordentligt sommarväder också. Tack!

//Sofie




Inga kommentarer: