18 juni 2015

Trötthet utan dess like

Den här veckan vet jag inte vad det varit med mig. Nog för jag brukar få mina trötthetsperioder (mest på vintern) men så här trött vet jag inte när jag var sist! Idag sov jag eftermiddagslur på 2 timmar och igår somnade jag klockan halv nio och sov så djupt så vid halv tio när Pontus kom hem höll han på att få sova i bilen. Han hade inte med sig någon husnyckel och jag sov som jag vore sövd för operation. Han ringde på telefonen, kastade saker mot fönstret och Poker skällde för fullt men jag sov så gott:-)

Jaja till sist kom han in. Jag har jobbat dag i dag med. Hela nästa vecka är det bara dagtider som gäller med och jag älskar't! Åh vad jag skulle vilja ha ett jobb där jag endast jobbade dag tid. Slippa helger, kvällar och ja för att inte tala om storhelger! Vilken dröm:-)

Varit och handlat en massa inför midsommar imorgon med idag. Då är jag minsann ledig och det ska jag njuta av. Nu ligger barnen äntligen i sina sängar efter att ha kollat på Sverige-Italien i U21 EM. Mest ville de nog kolla om de kunde se morbror Erik som var på plats och såg matchen.

Nu ska jag äta jordgubbar och försöka hålla mig vaken skapligt länge ikväll nu när jag sovit så lång middagslur:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: