10 november 2019

Baby Shower!

Vi hade planerat en överrasknings Baby Shower för Hannah och den gick av stapeln igår!

Det blev en lyckad eftermiddag/kväll här hemma. Väldigt roligt att träffa alla som kom. Catrine kom åkandes enda uppifrån Sundsvall för att vara med. Himla kul!


Vi startade med lite välkomstbubbel för att fira den blivande mamman och bebisen i magen!


Fika i stora lass blev det! Vi hade så mycket fika, frukt och grejer att det knappt märktes något efter när vi hade gått loss på allt.


Ett kort som vi lyckades fastna på båda två <3 nbsp="" p="">

Vi träffades här hemma en stund innan Hannah skulle komma för att förbereda med pynt och allt annat som skulle ordnas. Pontus, barnen och Ebbe hade jag kört iväg hemifrån. Pontus och Hugo var hos farmor och farfar och gjorde fläskkorv och sen på innebandy medan Leah var och sov över hos Tina och Jocke. 


Lite presenter blev det med. Nathalies Cornelia var snabbt framme för att hjälpa till att öppna och kika på allt fint.


Sen var det dags för lite lekar! En var att provsmaka barnmat och gissa vad för sort det var. 


Ungefär så här gott tyckte Hannah att den mesta maten smakade. Fy, att vi verkligen ger våra små bebisar sån här mat! Luktar skit och smakar typ ingenting. Men 2 rätt av 6 fick Hannah så det blev ändå godkänt!

Efter hand droppade folket av medan jag, Hannah och Catrine blev sittandes hela kvällen och pratade och hade det väldigt trevligt. Vi 22- tiden bröt vi upp och jag körde in Catrine till hennes hotell innan jag själv åkte hem och somnade väldigt gott sen.

//Sofie