01 november 2019

Vindsurfing, biljard och lite Halloween


En morgonpromenad längst med havet startade även denna dagen. Som jag kommer sakna detta när vi åker hem!


Pontus hade bokat in sig på en lektion att lära sig vindsurfa så jag följde med bort dit en sväng och kollade in.


Men det tog sån tid innan de var i vattnet så jag tröttnade och gick tillbaka till hotellet efter ett tag.


Där blev det ett par omgångar biljard spelade. Jag är så dålig på biljard att jag tycker det är rätt tråkigt. Men ställde såklart ändå upp och spelade. Om jag förlorade? Gissa.


Jag och barnen var i poolen och då kom Bamse förbi och hade discot för alla som badade. Ja, även Majken med farmor var med och dansade i vattnet. Det tyckte även mina barn var kul faktiskt. 


Eftermiddagshäng i skuggan med några favoriter.


Och en god drink🙂


Pontus lutade iväg mig på långpromenad. Han hade hittat ett ställe man kunde bada som han gärna ville gå till. Han visste inte riktigt vart man skulle gå men faktum var att vi hittade rätt utan några större bekymmer!


Många steg och framförallt trappsteg blev det. Det blåste rejält här igår! Vågorna var höga och solhatten höll på att åka av flera gånger.


Skulle också velat bada efter den varma och svettiga promenaden men jag orkade inte hoppa ur mina skor. Eller snarare jag orkade inte försöka få i fötterna i dem igen efter att jag skulle ha badat. Hatar att gå i såna här skor när det är varmt då jag blir så himla svettig och genomvarm om fötterna.

För smidighetens skulle fick de sitta kvar på mina klibbiga fötter och slippa bli förstörda av sanden. Tog ett dop i vattnet när vi kom tillbaka till hotellet sen istället.


Det firades ju Halloween igår på sina ställena! Det här ekag helt missat tills dess att vi skulle äta middag på restaurangen här på hotellet.


De har verkligen gått all in och dekorerat så himla fint överallt! Fingerkorvarna var favoriter hos många barn.


En pumpa som kräks ur guacamole.



De hade gjort flera läskiga tårtor till efterrätt. Tyvärr var alla på började på men den här lyckades jag få en bild på.

Himla fint gjort! Maten har verkligen varit bra här på hotellet. Kommer sakna att bara behöva gå in och sätta sig för att få god mat på tallriken.


Kvällen spenderade bland annat med att kusinerna åkte karusell, spelar bort sista mynten på olika spel i spelhallen, drack sangria och hade det skönt våran sista kväll här borta.

Längtar verkligen inte hem. Längtar såklart efter husdjuren och familjen men inget annat. Såg på väderprognosen att det kommer vara 1 plus grad när vi landar. Fy fan rent ut sagt.

Nu ska jag njuta av den sista stunden i värmen och tänka på d-vitamin förrådet till max. Det lär behövas!

//Sofie 

Inga kommentarer: