02 november 2019

Hemresan...


Efter frukosten igår gick jag en sista morgonpromenad längst med havet. Soligt och fint! 

Hann även med en sista stund i solstolen samt ett sista dopp i poolen innan det var dags att göra oss redo för hemfärden. 


Sådär lagom pepp på att åka hem... väskorna packades och vi checkade ut från hotellet.


I väntan på att bussen som skulle ta oss till flygplatsen skulle komma.

Tyckte vi hade väldigt gott om tid tips flyget skulle gå men allt tog sin tid inne på flygplatsen. Efter incheckningen och säkerhetskontrollen så köpte vi varsin smörgåsar och slängde i oss innan det var dags att gå till gaten.

Flyget hem gick bra. Jag läste ut en bok och såg på filmen om Queens. Så bra! Jag ser ju aldrig på film annars knappt, men på ner resan så såg jag A Star is Born också. Kul då det är två filmer jag velat se sen tidigare. Rätt bra att kolla film när man flyger. Man kan liksom inget annat göra en att bara kolla på den. Ingen telefon som tar ens uppmärksamhet eller att man ligger för skönt ner i soffan och somnar ifrån. Som jag brukar göra här hemma.

Vi landade vid nio igår kväll men det tog ett tag innan vi fick våra väskor. Blev ett stopp på McDonalds förnmatintag innan vi fortsatte hemåt.

Hade en katt som blev väldigt glad över att se sina hussar och mattar igen. Han sov brevid mig inatt och spann för fullt. Så mysigt!

Nu ska vi göra oss i ordning för att åka och hämta hem våran andra fyrbenta familjemedlem som varit hos Pontus föräldrar under tiden vi varit borta.

//Sofie 

Inga kommentarer: