26 augusti 2020

Det är kallt nu

Det blev en tur till gymmet igår morse. Det var verkligen kolsvart ute när klockan ringde vid halv fem. Isande kallt var det också när jag klev utanför dörren. Endast 2 plus grader visade termometern! Väl vid bilen trodde jag det var is på rutan. Men som tur var gick det bort med vindrutetorkarna och lite spolarvätska. Det är tvära kast med vädret! För några dagar sedan var det närmare trettio plus grader och igår kom frosten...Men vädret vände framåt dagen igår och det blev väldigt fint när solen kom fram. Skönt det!  


Efter träning och jobb så for jag hem för att sen åka iväg på nytt. Men den här gången för att storhandla mat. Segt värre. Och dyrt. 


Hem med alla matkassarna och in med allt där det ska vara. Sen blev det matlagning då de andra var iväg på tennisträning. Hann även med att börja vika en del av berget med rentvätt som låg och väntade nere i tvättstugan. Evighetsjobb det där. Hinner inte ens få bort allt innan det är fullt igen. 


Idag när jag skulle iväg till jobbet och klev utanför dörren upptäckte jag att jag klätt mig alldeles fel. 

Men rätt så snyggt. Det är tvära kast som sagt. Hinner ju inte med att ställa om i huvudet hur man ska klä sig! Idag var det inte bara kallt på morgonen utan prognosen visar även på regn och rusk hela dagen. 


Men jag var bara iväg till jobbet och vände typ. Hämtade med mig jobbdatorn och lite annat hem för att kunna jobba hemifrån. Det är ju speciella tider nu och vi har som policy att vi ska jobba hemifrån om vi kan. Vi ska inte vara på jobbet om vi har minsta lilla symtom och det hade jag. Är rätt säker på att det har med väderomslaget att göra för min del. Jag är ju känslig med sånt och har ju problem med bihålorna sen innan. Men är det Corona-tider så är det. 


//Sofie

Inga kommentarer: