20 augusti 2020

Näst sista vardagen den här veckan

Snart är torsdagen till enda och fredagen på ingång. Veckan har gått ovanligt fort! Var ju ledig i måndags i och för sig men ändå. 


Efter jobbet idag så trodde jag att vi hade en helt oplanerad torsdagseftermiddag/kväll. Hade varit så skönt men tänk så fel jag hade! Hugo blev erbjuden att träna med 06-laget så det blev ändå att skjutsa till träning ikväll. Pontus har även beställt hem massa sten/grus (eller vad man nu kallar det) att lägga på garageuppfarten så det började han pyssla med när han kom hem från jobbet. Och jag upptäckte att vi inte hade vare sig mjölk hemma eller grönsaker hemma (trots att jag storhandlade i måndags) så jag fick fara till mataffären för att handla lite. 

Efter middagen så drog Pontus iväg med Hugo till träningen och jag skulle städa badrummen... Men det var ju så varmt och klibbigt! Så jag och Leah drog och badade istället först. 



En helt tom badplats möte oss. Inte dumt alls. 


Leah är som en fisk i vattnet. Står på händer och gör volter i vattnet för fullt. 

Jag testade att göra en volt jag med, men jag har ju helt klart tappat det på de här 20 åren som gått sen jag sist gjorde en. Kom på att det kanske låter som jag menar en volt som en volt när man hoppar i från bryggan och gör en volt i luften men nej nej nej. En sån har jag aldrig kunnat göra. Jag menar en sån där volt man gör när man snurrar runt i vattnet. 

Det var så himla skönt att få svalka av sig! Tyvärr var vi lika varma när vi kom hem igen sen. 


Men jag hade fick lite mer energi efter badet då jag fick ork att både dammsuga huset, ta tag i tvätten nere i tvättstugan, vattna alla blommorna, tömma och fylla diskmaskinen, röja i köket och sist men inte minst mata katten! Ja ni hör ju att det var en himla tur att vi tog oss ett bad annars kanske kattkraken aldrig fått någon mat. 


Nu ska jag krypa ner och sova. Klockan ringer tidigt då jag ska och träna innan jobbet imorgon. Och imorgon är det ju fredag! Tjohoo! 


//Sofie 

Inga kommentarer: