17 augusti 2020

En eftermiddag med bad

 

Tre stycken morgonpigga killar som spelade tillsammans igår morse. Det hann även bli lite bad i poolen innan vi var tvungna att åka hemåt. Hugo och Pontus skulle iväg på fotbollsmatch så vi hade en tid att passa. 


Blev ett stopp för matintag på hemvägen annars så flöt det på bra i trafiken. Inga köer eller liknande vilket var skönt. 


Vi stannade till hos mina föräldrar för att hämta Ebbe som varit där medan vi varit iväg. Pontus och Hugo tog sen med sig Ebbe medan jag och Leah blev kvar. Vi gick ner till badet och hängde med Erik, Frida och tjejtrion som var där. Ja Elin, Aron och Minna var också där. 





Majken är så gullig och ska pussa och krama sina småsystrar mest hela tiden. Här får Tilde sig en puss av storasyrran. 

Leah tyckte Majken såg ut som gubben Pettson i sin hatt, och jag kan hålla med henne att de allt var lite lika:-) 



Fina Lykke! Jag har inte träffat dem på över en veka och det händer så mycket på så kort tid med dem. De blir större och utvecklas för varje gång jag träffar dem.


Efter ett par timmars badande så gick vi upp till mamma och pappa där det bjöds på fika i trädgården. Jag tycker allt att Leah och jag drog vinstlotten igår. Pontus och Hugo som var och svettades på en fotbollsplan i Nässjö medan vi badade och fikade i skuggan.  


När vi kom hem sen var vi lika genomvarma igen så det blev till att åka bort till sjön och ta ett till dopp innan vi åkte hem och fixade middagen. Lagom tills den var klar så kom Pontus och Hugo hem. Matchen slutade med seger vilket var extra kul när det åkt så långt och spelat i sånt varmt väder. 


Måndag idag och det är en sista ledig dag både för mig och barnen. Imorgon börjar de skolan igen efter sommarlovet och jag börjar jobba igen efter mina dagars ledighet. 


//Sofie

Inga kommentarer: