16 augusti 2020

Hoppat och studsat

Vi gjorde tvärtemot alla andra i lördags. Istället för att åka till en badstrand i värmen så packade vi in oss i bilen efter att vi ätit frukost för att åka och rasta av oss på Yoump. 


Jag och Pontus har aldrig varit där innan men det hade de andra. Leah och Hugo har tyckt det varit jättekul tidigare gånger. Den här Yoump som vi var på igår var väldigt stort! Och tomt. Vi var nästintill ensamma där.  



Så vi kunde hoppa på för fullt! Vi hade bokat en timme och vad vi hoppade under den timmen! 



Ja inte bara hoppade, de hade en del annat också. Typ ringar för den akrobatiske att hänga i. Som Leon :-) 



Alla vi vuxna blev som barn på nytt. Nja kanske inte riktigt. Jag märkte att jag blivit gammal och var mycket fegare än barnen. De bara kör ju på! Jag tänker mer på vad som kan hända om jag trillar, ramlar eller skulle slå mig. Men det släppte faktiskt lite ju längre tid vi var där.  



Det var jättekul och vi fick minsann upp pulsen väldigt bra och svetten den rann på oss alla. 



Ett trött gäng efter en timmes hoppande och stojande. Träningskläder är ju ett måste när man är här. 




Jag var lika svettig som efter att ha kört ett hårt spinningpass. Det var tur att jag inte duschade eller sminkade mig innan vi åkte hit. Det hade varit rätt bortkastat. 



Men svettigaste var Pontus. Hela hans ljusgrå tröja ändrade färg till en något mörkare nyans. 



Efter allt hoppande så blev det ett stopp för glassinköp innan vi åkte hem och hamnade i poolen allihopa. Och där var vi sen hela dagen mer eller mindre. 

Vi käkade pannkakslunch i deras nybyggda poolhus och så badades det rätt så bra. En del solande blev det också. 

Linus hade sen fotbollsmatch, men tyvärr är det ju utan publik så vi andra blev kvar hemma och chillade medan de var iväg på det. 

På kvällen grillade vi hamburgare och åkte och handla godis i en megastor godisbutik. Kollade på Bäst i Test efter barnens önskemål och hade en väldigt bra lördagskväll. 

Man blir rätt så trött och seg av solen och värmen. Den tar på krafterna. Fast om ni frågar Pontus tar Yoump mer på krafterna. Han var helt slut sen resten av dagen efter vårt besök där :-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: