24 augusti 2020

Näst sista måndagen i Augusti

Hej vecka 35! Låter som jag är gravid när jag skriver så, men såklart är det inte så. Bara nio veckor kvar till höstlovet som Hugo sa i morse. Inte för att han räknar eller så. 


Det var fullt ös på jobbet idag. Rivstartar igång den här veckan! Jag har idag fått bekräftat att jag från och med den första september ska gå ner i tid. Kommer jobba 90 % från och med då istället för heltid som nu. Jag kommer kunna sluta en timme tidigare varje dag vilket jag tror kommer underlätta livet här hemma. Som det är just nu hinner jag knappt hem innan vi ska iväg igen. Antingen är det barnens träningar eller så måste det handlas, städas eller någon annan tid som ska passas. Ja, ni vet ju hur det är.  


Tror att det kan göra stor skillnad den där timmen. Ska testa och se hur det funkar i ett halvår så får vi se hur jag vill göra därefter sen. 


Som idag. Jag hade 30 minuter på mig innan vi skulle iväg igen. Fast jag är rätt bra på att vara effektiv. Jag hann både dammsuga hela nedervåningen, tömma tvättmaskin/starta en ny och byta kläder innan vi åkte. Pontus hann börja förbereda middagen. Sen var det fotbollsträning för övriga familjen medan jag gick kvällspromenaden med Ebbe. 


Så vi kom hem bara för en stund sen. Så nu ska det duschas, göras läxor och ätas middag. Sen ska jag sova. Det ser jag fram emot. 


//Sofie

Inga kommentarer: