16 augusti 2020

En helg iväg

Vi har varit borta sen i fredags så därav ingen uppdatering här. Sen den nya uppdatering  de gjorde av bloggen så har det blivit ännu sämre med att kunna blogga från mobilen. Så jag uppdaterar helst när jag har tillgång till dator. Jag har aldrig fått bloggappen att fungera utan har jag bloggat från mobilen har det varit via webbläsaren. Har funkat okej innan men nu inte ens det efter den uppdatering som gjordes för ett tag sedan. Alla dessa uppdateringar som ska göras hela tiden! Blir galen på dem för det är ju sällan det blir till det bättre... 



Fredagen började i alla fall med ett träningspass på mitt kära gym. Svettigt värre redan så tidigt på morgonen. Värmen som kommit är helt otrolig. Det är varmt dygnet runt (får flashbacks till 2018) och alla hus/lokaler utan AC blir ju som bastuar. 

Efter att jag tränat klart så åkte jag hem så vi kunde göra oss redo för att bege oss iväg mot Stockholm och till Sandra med familj. Det är ju alltid ett pyssel innan man kommer iväg. Eller iallafall är det så för oss. Det ska packas, se till att katten har mat och vatten, hänga tvätten som är klar i tvättmaskinen, tömma diskmaskinen som piper, plocka undan efter frukosten, vattna alla blommorna, se till att soporna blir tömda etc. Men till sist så tog vi oss iväg! 


Väl framme så tog det inte lång stund innan barnen slängde sig i deras pool! Japp vattnet är grönt, men det var bara tillfälligt. Barnen tyckte det såg ut som att de badade i slajm :-) 

När Robban sen kom hem från sitt jobb som packade vi in oss och drog iväg för att åka ut en sväng med deras båt. 


Vi var inte direkt ensamma med att ta en fredagskväll ute på sjön, men det gjorde inte så mycket. Så himla skönt att komma ut och vara vid vattnet! 
 

Roligt att få en glimt av Stockholms skärgård med. Himla fint med alla klipporna! 


Hugo och Linus intog bästa platsen för att kolla in alla båtarna som passerade. 


Leon i sin tur gick på fiskjakt med håven. Men mest så fångades det maneter. 

Såklart blev det även ett kvällsbad i väntan på middagen. Det är något visst med att vara vid havet och känna alla dess dofter. 


Middagen blev lite försenad med vad gjorde det. Vi hade en supermysigt eftermiddag/kväll ute med båten. Vi hann precis lägga in till vid deras hemmahamn innan det blev helt kolsvart. 


När vi kom hem sen var både barn och vuxna väldigt trötta. Vi somnade alla rätt så ovaggade allihopa :-) 


//Sofie 

Inga kommentarer: