24 augusti 2020

Träna, klippa, tvätta och så lite fotboll


Söndagen startades för min del med att åka och träna en sväng på gymmet. Blev ett pass för armarna och ni ser ju så starka de blev! 

Pontus åkte sen iväg för att bygga på mamma och pappas kök. Barnen hade kompisar på besök så vad passar väl jag då på att göra? Jo först klippte jag gräset. Det gick väldigt bra med undantag för regnet som kom, men som tur var så försvann det lika fort igen så jag kunde fortsätta med gräsklippningen. 

Vad gjorde jag mer för skoj? Jo, jag både städade och tvättade bilen. Skulle varit bilarna, men Pontus var ju iväg på vift med den andra så det blev bilen. Det räckte gott och väl det. Fy så tråååkigt det är att städa och tvätta bilar! Men fin och ren blev den. Eller ja ren i alla fall. 

Det vankades sen fotbollsmatch för barnen. Jag följde min vana trogen med och passade på att rasta hunden innan matchstart. 

Det kom finpublik och kollade på matchen! Lykke och Tilde med familj. Plus mina föräldrar. Plus Pontus pappa. Ja, vi fyllde nästan upp kvoten för antalet man får vara i publiken bara vi. 


Det var varierande väder under matchen. Det växlade mellan mulet, regn och solsken. 


Hugo gjorde ett mål och Leah en assist men det räckte tyvärr inte då motståndet var tufft igår. 

Men Majken tyckte kusinerna kämpade på bra ändå och var nöjd över att få göra high five med dem efteråt. 


Helgen har varit bra men som alltid försvinner helgerna i ett nafs! Helgerna borde vara iallafall tre dagar långa. Det hade varit toppen om det varit så. 


//Sofie 

Inga kommentarer: