31 augusti 2020

Träning & Fotboll


Efter att frukosten intagits och fått sjunka ner i magen ordentligt så åkte jag och besökte gymmet för ett träningspass igår. Blev ben och rumpa som fick ta i och jobba extra hårt. 


Fick sen åka förbi mataffären för att handla lite sånt där som tagit slut hemma i skåpen. Typ mjölk, frukt och bröd. Köpte även med så vi kunde fixa till en snabb och smidig lunch. För efter lunchen så var det nämligen dags för fotbollsmatch för kidsen. 

                  

Under tiden de förberedde sig för matchen, värmde upp och sånt där så gick jag och Ebbe på en promenad. Som vi ju brukar göra. Det var skönt väder att vara ute i igår. Det var mulet men det regnade inte och blåsten höll sig också undan vilket var skönt. Det var lagom temperatur att spela fotboll i. Och gå hundpromenad i. 

Tyvärr blev det återigen en tuff match som slutade med förlust. Dystra minner efteråt men det är ju bara att bryta ihop och komma igen till nästa match. 


Ja efter fotbollen så blev det inte allt för många knop gjorda här hemma. Vi köpte till och med hem mat och åt på kvällen då vi inte orkade laga till något. Rätt skönt det med ibland. 


//Sofie 

Inga kommentarer: