27 oktober 2021

Vecka 43 är här

Veckan startade med ett pass på gymmet. 


Cykling till att börja med och sen blev det ett benpass innan jobbet kallade. 


Efter jobbet tog jag med mig Ebbe på promenad i det fina vädret. 


Det är så skönt att kunna gå promenad här hemmavid. Njuter för fullt innan vintermörkret kommer på allvar för då blir det bara promenader inne i stan ett halvår framöver. 


Jag vill ha det ljust när jag är ute och går och nej pannlampa räcker inte. 


Behöver ju inte åka in till stan bara för att gå hundpromenad heller så det är ju skönt. Det brukar lösa sig med att göra det samtidigt som något barn tränar, mat som ska handlas eller liknande. Ytterst sällan jag tagit bilen bara för att gå promenad någonstans. Det är ju det som är så bra med promenader (och löprundor) man behöver inte åka iväg någonstans för att göra det. 

I helgen ställs ju klockorna om en timme så då kommer ju eftermiddagarna bli mörkare direkt. Jag hade hellre behålla sommartiden året runt. Förstår inte det här med att ställa om klockorna överhuvudtaget. Värst var ändå när barnen var små. Hugo som vaknade vid fem-tiden och helt plötsligt fick man gå upp redan klockan fyra på morgonen när man ställde om till vintertid. Nej jag lider med alla som har morgonpigga barn och det ställs om till vintertid. 


När Pontus kommit hem så åkte vi iväg en sväng till Nettan som fyllde år i måndags. Sa grattis och gav henne en blomma. Även Jimmy var där så vi blev kvar en bra stund och pratade för fullt. Har inte träffat vare sig Nettan eller Jimmy på länge så det var trevligt och ses🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: