21 oktober 2021

Glad att ha hund trots onda vader

Vilken dag! Samma skitväder som gårdagen. Jag var så trött att jag tog sovmorgon och hoppade över träningen idag. 


När jag stämplat ut från jobbet åkte jag först och hämtade Leah vid skolan och sen vidare in till stan. Stannade till på hälsokosten och köpte vitaminer för glatta livet. Nu jädrar ska den här kroppen och knoppen få extra tillskott och bli fylld med energi! 


Sen blev det till Ica för att hämta ut paket och sen vidare för storhandling på Willys. Fy fan vad segt att storhandla mat. Det tar ju sån tid! 


Blev även ett stopp vid äggboden för inköp av både ägg, honung och potatis. Nu är det minsann påfyllt här hemma så vi klarar oss ett tag.  


Var så trött när jag kom hem sen. Pontus stod och lagade mat för fullt och Ebbe ville ut på promenad. 

Bara till att byta om och sen ge sig iväg. Är alltid glad över min Ebbe men såna här dagar är jag det lite extra. Var trött som fan rent ut sagt och hade jag inte haft Ebbe hade jag aldrig tagit mig ut på promenad. 


Men det är i stort sätt alltid så skönt när man väl tagit sig ut på den där promenaden. Det trötta huvudet blir piggare av den friska luften och kroppen av rörelsen. Speciellt när man kan gå i skogen. En timme senare mår man mycket bättre! 

Fast helt så underbar var faktiskt inte promenaden den här gången om jag ska vara ärlig. Jag har ju problem med mina ben/vader som gör ont när jag springer. Jag får som en tryckande känsla i vaderna som spänner och gör så jäkla ont när jag springer. Nu fick jag det av att gå. Har hänt innan men sen jag började vara noga med att gå i bra skor och använda ilägg så har jag aldrig känt av det vid promenader tidigare. 


Nu fick jag stanna till och stretcha för att det skulle släppa något. Jag ska egentligen vara noga med att stretcha vaderna och benen för att förebygga så jag slipper få så ont. Stretcha hjälper inte helt men det gör det iallafall bättre. Men stretchar jag regelbundet? Nej. Kanske ska ta tag i det med. Tyckte jag var så duktig som inhandlat d vitamin och ska börja med det. Bara att ta tag i nästa grej. Fan vad mycket det är man ska göra hela tiden. 


//Sofie 

Inga kommentarer: