16 oktober 2021

Fredagsmys med girlsen

 

Träning och jobb blev det denna fredag.

Efter jobbet blir det mitt standard mellis. Filmjölk med favorit granolan blåbär och citron från Paulùns. Bästa melliset! 

Sen åkte hela familjen för att ha fredagsmys med Erik och tjejerna. Så mysigt att hänga med twisen och Majken igen. Huliganer är de allihopa men söta sådana🙂


Ja det var livat värre. Lykke var så mysigt. Hon ville sitta i knät och läsa samma bok om och om igen. "Knacka på" en favorit som Hugo och Leah älskade när de var små med. 


Senare åkte Pontus och Leah iväg för att köpa hämtmat till oss alla. Majken och jag tog oss då en tur till affären för att köpa fredagsmys. 


Majken gick med bestämda steg för att välja vad hon ville ha. 

Ostbågar och chips. Perfekt fredagsmys ju! 


Sen hängde vi ute i trädgården en sväng. Rastade av Ebbe, lekte kiosk, gungade, åkte rutschkana, plockade äpplen från träden och sparkade boll. Allt i kolsvart höstmörker. Mysigt att få egen tid och hänga med Majken själv en stund. Det händer inte så ofta. Hon är ju väldigt rolig faster tjej. Vi har kul ihop! 


Vi gick sen in och hjälpte Erik och stoppa småtjejerna i säng innan de andra kom med maten. 


Det blev en blandning av både pizza och hamburgare.  


Blev kvar en stund men åkte hem skapligt då vi skulle upp tidigt dagen efter då Hugo hade innebandymatch på lördagsmorgon. Ställa klockan tidigt en lördag, jippi! 


//Sofie 

Inga kommentarer: