18 oktober 2021

En tidig lördagmorgon och en nybliven 5 åringen

Älskar att ställa klockan tidigt en lördag. Not. Men vankas det innebandy så gör det! 


Leah tog sovmorgon och blev hämtad av mormor istället. Jag, Pontus och Ebbe följde med Hugo ner till Jönköping. Staden där man alltid fryser. Fint med Vättern men den gör även staden iskall. 


Under tiden kidsen värmde upp och laddade för matchen gick vi en promenad med Ebbe. Hittade en fin park att gå i. Morgonsolen letade sig fram. Ser rätt skönt ut men det var det inte.


Hade gärna haft overall på mig med tillhörande mössa och tjockvantar när vi gick här. 


Men fint var det! En jättetjusig bänk fanns där. Skulle jag kunna tänka mig ha hemma i trädgården. 


Ebbe tyckte det var kul att gå promenad på nytt ställe. Många nya dofter att sniffa in. Ebbe som också fyllde år i lördags. Hela 5 år våran fina kille❤


Sen blev det äntligen match! En jämn och tuff sådan som tyvärr slutade med förlust. 


Nör vi ändå var i närheten tvingade jag med mina pojkar till en favorit loppis. Det finns en Eriks Hjälpen både i Jönköping och Huskvarna och de är bra båda två. Den här i Jönköping är något större. 


De har en stor och bra avdelning för kläder, väskor och skor. Dessa fina provade jag men de fick stanna kvar i butiken. Har köpt så många skor på sista tiden. Billiga och fina men jag har ju fortfarande begränsad garderob för alla mina skor. 


Hugo tyckte det var superkul att gå på loppis med sin mor. 


Efter innebandy och loppis kurrade magarna. Tog första bästa ställe vi hittade för lite mat. Blev visst hamburgare igen. En väldigt god hamburgare men nu har jag ätit det så det räcker för ett tag känner jag. Trodde de skulle ha några andra alternativ på menyn, men det var endast hamburgare. Så kan det bli när man är vrålhungrig och bara vill ha mat. Men gott var det! 

När vi kom hem sen på eftermiddagen var vi rätt trötta allihopa. Det blev en lugn och skön lördag I hemmet sen. 


Testade denna som jag inte druckit innan. Den får helt klart godkänt! Trodde den skulle vara för sliskig men den funkade.


//Sofie 


Inga kommentarer: