30 oktober 2021

Fotbollskväll

 
 

Den röda kappan fick komma fram för säsongen i torsdags. Men jag skulle lika gärna kunna använda skinnjacka fortfarande för kallt är det inte. Det är slutet av oktober och det är över tio plusgrader ute typ varje dag. Känns inte så normalt för årstiden. 


För första gången sen pandemin började så fick jag nu följa med in till tandläkaren! Under hela Hugos process med tandställningen har vi inte fått följa med på ett endaste besök. I torsdags hade Leah tid för att eventuellt dra ut ett par tänder och då ringde tandläkaren särskilt och sa att någon förälder gärna fick följa med in då det ju var ett litet speciellt besök 


Så jag åkte från jobbet och följde med Leah dit och sen åkte jag hem och körde eftermiddagen hemifrån. 


När barnen sen kommit hem och även Pontus så gjorde vi oss redo för att åka iväg på en fotbollskväll! 


Pappa fick i present av oss för längen att vi skulle åka in till Norrköping och gå på fotboll vilket vi gjorde i torsdags kväll. Vi startade med lite mat! 

 
Sen blev det en promenad bort till arenan för kvällens match mellan Norrköping och Mjällby. 


Det var rätt kallt men vi blev rätt bra uppvärmda av promenaden. 

Så kul att gå på fotboll igen! 

Det var ju ett tag sen sist jag var där. Himla roligt att få gå på fotboll live igen! Norrköping ledde med 2-0 som blev 2-1 och slutade med att det oavgjort i förlängningen. Lite surt då det borde varit avblåst för frispark. 


Men vi hade en jättebra kväll! En bättre torsdagskväll helt klart.


//Sofie 

Inga kommentarer: