26 oktober 2021

Söndagskalas

I söndags morse var vi bjudna på frullebulle hos Krille som fyllt år i veckan. Det här med att bjuda på frukost/brunch när man fyller år är ju inte dumt alls! Det borde man göra oftare. 


Leah blev kvar hos dem och hängde med Emma sen. Hugo skulle iväg och spela innebandymatch så vi åkte hem så han skulle hinna iväg på den. 


Jag la mig på soffan och glodde på ett gammalt avsnitt av "Ett fall för Frost". Tog sen tag i livet och gjorde lite nytta. Tvätten höll nämligen på att ta över både tvättstugan och sovrummet. Hur mycket jag än tvättar, hänger tvätt, viker, stryker etc så är det likt förbannat lika mycket tvätt kvar att ta hand om. Känns som att skott i snöstorm ibland. 


Pontus och jag tog sen med oss Ebbe ut på en långpromenad. Kände inte alls för det men så skönt bara vi väl kom ut. 


Det pågår ju älgjakt så det gäller att se upp i skogen. Eller vi försöker undvika att gå mitt i skogen utan håller oss till vägarna runt omkring så här års. Man vet ju aldrig vad de där jägarna kan få för sig. 


Hämtade sen Leah och åkte hem och styrde med middagen. Varma mackor är underskattat! Himla enkelt och väldigt gott. Alla kan välja själv vad de vill ha på. Perfekt söndagsmiddag🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: