27 oktober 2021

Ett vardagligt inlägg

Om man gjorde en sammanställning av vad jag skriver mest om i mina vardagliga inlägg här, undra vad det skulle bli? Träning, jobb, hundpromenader, skjutsade till träningar, soffhäng och att jag är trött. Det är någon det som ligger i topp. Känner själv ibland att jag mest sitter och upprepar. Inte så stor variation precis. Men vad fan. Livet med vardagsrutiner ser ju ut så. Och det är kul ändå att kunna gå tillbaka och titta och läsa. Även om det är mycket som är samma just nu så ändras det ju med åren. Det är det som är det roliga med att ha en blogg. 


Så vad innehöll då min tisdag? Morgonträning på gymmet, jobb och sen tog jag tag i och städade av det värsta här hemma. Dammsög huset, noppade golven, städade toaletterna och renbäddade. Lite häng i tvättstugan blev det med. 


Sen skyndade jag mig ut för att hinna gå med Ebbe innan det blev allt för mörkt. 



Den här stugan ligger inte så långt från oss. Tycker den är så kuslig särskilt när man går förbi den så här års i höstruggigt väder. 


När jag precis knäppt den här bilden blir Ebbe helt tokig. Står och skäller och morrar in mot stugan. Höll på att skita ner mig. Sen ser jag att hela familjen rådjur står på baksidan av stugan. Eller de stod inte så värst mycket snarare hoppade iväg när Ebbe började härja på dem. Ja det var ju inget spöke iallafall. 


Sen åkte det och hämtades lite barn på diverse olika träningar och sen hem för lite middag. 

Dagens bästa var ändå att få krypa ner nyduschad i den renbäddade sängen med nya tidningen som kom med posten. Älskar att ha en tidning att prenumerera på. Så mycket roligare att få post då. Inte bara tråkig reklam och räkningar utan något som livar upp den grå vardagen en aning.


//Sofie 

Inga kommentarer: