13 augusti 2010

Älskade dator!!!

Vårt hem är ett datalöst hem förtillfället... Gud så beroende man är av datorn och nätet. Känns tomt för så fort man ska göra något så just det ja ingen dator hemma..

Nu är jag hemma hos mammsen och pappsen. Var tvungen att göra lite internetbankärenden så då for vi hit:) Gårdagen spenderades tillsammans med Cissi och barnen. Tidigare på dan hade vi träff med prästen som ska döpa Leah också. Gick så bra så. Nu har vi löst det där med sånger också tackvare lite hjälp av Jennie:)

I onsdags var vi och träffade Noomi, Emilio och Céline. Gick på promenad, det ska vi göra till en veckoenlig tradition har vi bestämt. Jag behöver alla motion jag kan få. Gravidetetskilon är inte att leka med haha. Sprungit har jag också gjort. Känns så kul att ha kommit igång med löpningen igen. Hade en period tidigare i mitt liv som jag sprang mycket. Jag tycker ju det är en av de roligaste träningsformerna så det är kul att jag hittat tillbaka till det. Nu ska jag göra det jag skulle göra vid datorn, internetbanken! Får väl se när jag återkommer här. I mitten av nästa vecka får vi nog tillbaka vår dator. Jag ska överleva.

//Sofie

Inga kommentarer: