08 augusti 2010

Bilder?

Försöker förfullt att ladda upp bilder men det seegar!! Se om det blir något.

Kom hem i eftermiddags efter att ha sovit över ut hos Pontus föräldrar. Pontus var ju på avslutningsfest med sommarodden så då var jag och barnen hemma hos svärmor och höll ställningarna:) Åt goda varmamackor men sen ville inte Hugo somna när det var läggdags så det slutade med att jag somnade brevid honom i gästsängen. Leah hon däckade i farmor och farfars säng så hon fick sova där.

På dan var vi såklart och såg finalen av hela sommarodden. Asbys herrar kom på fjärdeplats och damerna på en delad andra plats vilket var jättebra!!!

Har varit på promenad med Sandra ikväll och sen när jag kom hem hade Pontus lagat mat till oss. Nu sover alla barnen, Äntligen!! Hugo är så svår att få att somna...Hoppas att det bara är en period. I och för sig har han varit det hela sommaren men man kan ju hoppas att det ändras:)

Oj nu kommer det två dampkatter och vill leka. Bäst att underhålla de små herrarna:)

//Sofie

PS: Leah vände sig från rygg till mage igår! Så nu kan hon rulla från båda sidorna. Innan var det bara rullning från mage till rygg men nu äntligen har hon hajat vart den lilla armen ska ligga för att hon ska kunna sno runt ett helt varv:)

Inga kommentarer: