22 augusti 2010

Vi har dator! Eller nästan...

Vi har fått låna mammas ena dator. Vår är inte klar än och jag måste verkligen ha en då skolan drar igång på allvar nu imorgon. Så tack snälla snälla mamma:)

Dopet igår gick jättebra! Leah var så snäll så snäll hela tiden. Lite skrik när vattnet på huvudet kom men annars sa hon inget. Jag lovar att jag ska lägga upp bilder, senare... När vi har fått tillbaka vår dator så ska jag verkligen skärpa mig på den punkten. Bloggen ser ju för trist ut utan några bilder.

På kvällen hade vi kräftskivan och den var lyckad den också. Drack alkoholhaltiga drycker för första gången sen förra årets midsommar.. Så jag försökte ta det lilla lugna. Kroppen får ju en mindre chock ju när det gått så lång tid sen sist haha. Kände mig förkyld och dålig dagen innan men det släppte sen under dagen som tur var. Ryggen pajade lite under kvällen med. Hade jätteont ett tag. Men sen sa mamma att det kanske berodde på skorna vilket jag inte tänkt alls på. Höga klackar kan ju faktiskt påverka mer än vad man (jag) vill erkänna. Så jag fick gå barfota resten av kvällen men det gick bra och ryggen gjorde inte lika ont.

Nu sitter jag och trycker i mig godis. Det sista på vääääldigt länge. Nu jävlar börjar det på allvar. jag har sagt det tidigare men nu jävlar. Vilka hänger på? Seriöst nu kör vi. Vet att det är fler som vill gå ner sina mammakilon och allt är ju lättare om man är fler. Jag ska i alla fall göra mitt bästa och även om jag inget resultat ser på bara ett par veckor så ska jag inte ge upp. Träna gör jag relativt bra redan så nu är det kosten det ska ändras på. Bara att kämpa på.

Nu ska jag checka mailen var ett tag sen sist.

//Sofie

Inga kommentarer: