07 augusti 2010

Sorligt besked

Igår fick vi reda på att en jämngammal släkting till Pontus hade tagit livet av sig. Usch inget vidare. Har gått och haft det i bakhuvudet hela tiden. Tankarna går såklart till hans familj.

För att tala om något annat så var vi på sommarodd igår och det var nog bra det för vi behövde nog alla lite annat att tänka på. Tidigare på dan var vi och gick promenad tillsammans hela familjen och sen var vi faktiskt förbi expert och handlade en kamera!! Äntligen:)

Nu snart kommer Ida på besök hon är här i trakterna för tillfället. Ska bli såå trevligt! Senare idag är det final i sommarodden och på kvällen ska Pontus på avslutningsfesten men jag kände inte för att gå med två småbarn så vi ska hålla svärmor sällskap för hon skulle inte heller gå. Vakta hundar och äta något gott:)

Ska springa idag med, får se när jag lyckas klämma in det i dagens schema. Har hållit hårt på varannan dag så det vore ju synd att bryta det nu. Sist jag sprang så var det ett spår jag itne sprungit förut och jag vill nog inte soringa där igen. Dels sprang jag fel två gånger och sen var det så igenvuxet överallt så jag höll på att skita på mig när jag hörde hur det rasslade och hade sig i gräset och inne bland träden. Inte blev det ju bättre av att någon roat sig med att hänga upp en gammal ytterrock och ett par stövlar i ett träd så det såg ut som en gubbe hängt sig, då gick det fortare än vanligt kan jag säga haha. Nej usch den slinga blir det aldrig mer. Inte ensam i alla fall.

//Sofie

Inga kommentarer: