29 augusti 2010

Jag är så smart att jag blir rädd...

Ahh letat efter bilnycklarna i en evighet då jag och Sandra ska ut och springa. Kommer då på att de kanske ligger i skötväskan. Letar i en kvart efter skötväskan tills jag kommer på att den har ju Pontus med sig ut till Asby (barnen är ju med honom..). Så himla smart! Bra Sofie! Nu blir det att ge sig ut och motionera här hemma istället. Bland alla backar. Kanske är lika bra det har läst att lindingötjejmil består av en del backar... Tyvärr.

Annars då? Jo tackar som frågar här är det bra:) Har haft en skön dag. Började med frukostträff hos Gunnar. Bjöds på mycket gott. Sen fick Hugo följa med Sandra en sväng och jag, Pontus och Leah åkte på babysim. Och hon älskade det! Så himla söt i sina små badbyxor och alla de små vecken i låren:) Hon var liiite trött när vi kom hem sen. Hugo hade haft det bra han med. Hoppat studsmatta hos familjen Liberg och fått smaka godis. Bättre tyckte nog inte Hugo att det kunde bli:)

Pontus är iväg och ska spela fotbollsmatch(!?). Han har inte spelat på 4 år men så blev han inringd.. Han har pratat lite om att kanske börja igen så det var ju kul för honom. Hoppas att det går bra för dem! Tanken var att Pontus mamma skulle ha barnen undertiden så jag kunde ge mig ut och springa med Sandra ocskå. Men nu sket det ju sig. Får som sagt röra på fläsket här hemma istället.

See you!

//Sofie

Inga kommentarer: