01 augusti 2010

Dagen som varit

Sitter och är blöt i röva. Råkade sätta mig på en stol som stod under den del av taket på altanen som var trasigt...Inte så smart. Här så har vi grillat tillsammans med Krille, Sarah, Emma och Gunnar. De andra sitter och dricker kaffe nu men jag tillhör ju den kategorin människor som inte dricker denna svarta dryck så jag hamnade här istället haha.

Barnen sover, gött!!! Hoppas bara natten blir lugn också, det var den nämligen inte sist. Herregud vad Hugo kan vara jobbig när han vill. Nu har han fått för sig att vakna hundra gånger på nätterna och vill upp och sova brevid oss. Men se den gubben går inte.. Är det något vi håller hårt på så är det inga barn i våran säng. Jag kan verkligen inte slappna av och sova om jag har Hugo eller Leah brevid mig så den ovanan vill jag inte att de ska få. Okej om de vaknar på morgonkvisten och de får gosa brevid oss men inte hela nätter.

Har annars varit en sväng i Boxholm/Skänninge idag. Var förbi hemma hos mamma och pappa med barnen och därifrån tog jag en liten tur till Ö&B i Skänninge. Liiite större än det som är här i stan:) Handlade hem massa måltidsersättningsdrycker. Billigt och förhoppningsvis med lite envishet en start som gör att det ger lite resultat på vågen. Jag är verkligen öppen för allt. Jag vill bli smal igen!!!!

Har varit duktigt och sprungit halvmilen idag också. Nästan gång Sandra och jag springer ska vi försöka öka sträckan. Nu klarar jag ju av halvmilen galant så vi kommer öka med nån kilometer i taget och sen så kommer jag flyga fram i spåret. Eller nåt sånt haha:)

Nej nu ska jag se vad kaffedrickarna har för sig och sen ska jag nog sova.

PS: Gunnar glömde ju kameran med alla bilderna från gårdagen. Men på tisdag lovade han att komma med den:)

//Sofie

Inga kommentarer: