21 april 2012

Det händer något!



Nu så! Det är på G i köket. ÄNTLIGEN ska det blir pärlspont! Och ÄNTLIGEN slipper vi våra gröna tapeter i olika nyanser:) 

Det här har jag väntat på sen den 29 februari 2009. Det var kvällen innan vi skulle flytta in och svärmor och Sandra (och alla vi andra men det var de som tapetserade) tapetserade in sent på kvällen för att det skulle vara klart när vi skulle flytta in dagen efter. 

Det var efter tapeterna var uppsatta som vi upptäckte att tapeterna var i olika nyanser. De var inte alls i samma gröna färg. 

Men det har ju varit en massa andra saker som prioriterats att göras på huset, typ byta panna, laga tak, bygga staket, renovera fuktskadat badrum och andra tråkiga men ack så nödvändiga saker:)

Men vi vet inte helt hundra än hur vi ska göra över kaklet. Vi får börja med de andra väggarna och fundera tills de är klara. 

//Sofie



1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan Sofie,
vad märkligt med två olika gröna nyanser. Och snyggt med pärlspont, mycket bra väl. Skulle du kunna tänka dig att visa upp det på Byggla? Det är bara att maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag lite mer. Är du pepp får du en liten välkomstpresent :)
Lycka till med köket!
/Vendela på Byggla