26 april 2012

Panik i Ljungsäter!

Vet ni vad som slog mig nu på morgonen? Och vet ni vad jag upptäckte nu på morgonen? Nej blir förhoppningsvis svaret på båda frågorna annars blir jag orolig.

Jo så här är det.

Vi ska ju på dop på lördag. Min stora fråga har varit: "Vad ska barnen ha på sig? Vad ska Pontus ha på sig (eller rättare sagt vad kommer Pontus sätta på sig?) ? Sist men inte minst slog det mig att vad ska JAG ha på mig?

Får åka och leta klänning i butiker idag eller imorgon. Eller ta någon av de 100 som hänger i garderoben. Det löser sig. Puh det problemet ur världen!

Eller inte!

Vad ska jag ha på fötterna? Jag vet inte om jag pallar med och gå omkring i högklackat nu med magen och allt. Vad ska jag då ha på mig? Gympaskor? Mina löparkor? Tygskorna som är så utslitna att de egentligen borde slängas? Det är väl de skorna jag har i min ägo som inte har klackar.

Sen kom jag på att jag köpte ju de där helt underbart fina svarta pumpsen för ett tag sen, kommer ni ihåg? Jag provar om jag klara av att gå i dem nu efter operationen. Fast det är megaklackar på dem så kanske det kan gå (hoho ordvits). Jag har ju inte haft tillfälle och använda dem innan så det vore ju kul om jag kunde ha dem på lördag.

Då uppstår nästa panik!

De är ju trånga! Trånga? Hur kan det komma sig? De var då inte trånga när jag köpte dem för då hade jag inte köpt dem. Så dyra som de var. Har mina fötter/tår vuxit/blivit bredare? Kan fötter vara svullna på morgonen? Borde de ju inte kunna,borde ju vara kvällstid fötterna är svullna på i såna fall... Panik! Helt ärligt jag har aldrig köpt så dyra skor och så passar de inte när jag ska använda dem!

Eller de passar men är trånga. Får väl använda dem som "sittskor" i värsta fall. Ha dem när jag vet att jag ska vara fin och mest sitta ner. Nej det är de för snygga för. Och alldeles för dyra för.

Fan.

En bild säger mer än tusen ord. Ni ser själva hur mina tår lider där i skorna... 
//Sofie

3 kommentarer:

Sandra sa...

Här är det fortfarande bara Linnea som har kläder till dopet... Börjat få panik!

Jennie sa...

Ja visst var det smart. :)
Ja, sno den du, jag kanske snor din idé med för trånga skor. ;) Eller nja... :)

Jennie sa...

Seriöst Sandra, skrev vi kommentar EXAKT samtidigt?? Haha, :)