19 april 2012

Hemma Från SjukhusBesök

Hemma! Skönt!

Det har varit en lång dag känns det som. Mamma kom vid 10tiden och då åkte vi iväg. Stannade till på "DollarStore" i Eksjö på vägen ner och sen var vi framme vid sjukhuset precis i tid.

Fick träffa en specialistsjuksköterska som kollade på magen och såret. Tog bort stygnen gjorde hon också. Eller stygn, de hade ju klamrar som de satt dit. Såg ut som någon häftat mig med häftpistol. Var ingen trevlig upplevelse när hon tog bort dem. Ändå har jag typ ingen känsel i hela magen. Jätteobehagligt. Först nu jag upptäckte hur extremt lite känsel jag har i magen! Jag har ju haft så mycket förband om magen men nu när allt togs bort så....Ingen känseln. Kände mig helt bedövad. Och förmodligen kommer jag ju inte få tillbaka min känsel som den var innan. Men det som är nu kommer släppa successivt sa de..Fort hoppas jag.

Fick faktiskt även träffa läkaren en gång till. Det var inte planerat men då de var osäkra på att min mage var så svullen och spänd så ville sköterskan gärna höra hans bedömning också. Men har sa att det såg fint ut.

Hoppas det kommer bli fint också när det är färdigt läkt.

Nu ska jag plocka lite här hemma:)

//Sofie


Inga kommentarer: