17 april 2012

Nytt Till Leahs Garderob!

I morse upptäckte vi att Leahs vuxit flera cm sen igår. Jag lovar. Hennes tröjor glipade och byxorna var på gränsen till förkorta. Så var det inte igår. Leah har ju haft 92 i kläder men nu passar inget av det längre.

Lägligt så fick jag ett sms av Lindex där det stod att de sålde alla REA kläder för "ta 2 betala för 1". Så när mamma var här och lämnade av Leahs födelsedagspresent (dockvagnen som stått hemma hos dem) så åkte vi en sväng till stan och kikade på kläderna inne på Lindex. Kom ut med 10 nya fina plagg! Inte dåligt. Ibland hittar jag ju inget på de där REA ställen. Eller snarare att det aldrig brukar finnas i rätt storlekar. Men nu fanns det massa fint i 98:)

10 plagg för 300 kr. Helt okej pris. Dessutom var det en jobbarkompis som hörde av sig via facebook och sa att hon hade massa tjejkläder i den storleken liggandes så om jag orkar ska jag åka och kika igenom vad hon har i kväll.

OCH dessutom var det en annan jobbarkompis som ville ha tag i kläder till sin dotter i storlek 92. Bara och rensa ut och fylla på. Gillar när det går smidigt. Och Billigt.

//Sofie

1 kommentar:

Cissi sa...

Jag har en massa kläder i strl 98-104 efter Alma:) Kan du få kika på oxå:) Kramar