30 april 2012

Gjort Ärenden på Stan

Hann med och göra ett par ärenden på stan också. Välbehövliga sådana. Gick igenom mina smycken igår och hittade flera par som behövdes lämnas in för reparation. Även mitt armbandsur som jag fick i studentpresent som batterierna varit slut i sen flera år tillbaka. Den passade jag på att få batterieran byta i:)

Skulle hunnit med ett besök i cykelaffären här i stan också men Leah var inte på humör så då åkte vi hem istället. Inget kul och dra med henne dit om hon bara ska vara trotsig och arg:)

Köpte en ny kedja till silverhjärtat som jag bara haft liggandes i lådan sen jag tappade bort originalkedjan till den. Klockan som numer fungerar! Dags och börja använda vanlig gammal hederlig klocka igen tror jag allt:)  
Ville få det här halsbandet fixat också då det gått sönder på mitten. Men tyvärr skulle det kosta över 600 kr och få det lagat och det vet jag inte om jag vill betala för ett smycke som inte ens kostade så mycket nytt. Få väl åka i sopporna. Ledsamt värre då det varit ett favorit halsband...

//Sofie

Inga kommentarer: