25 april 2012

TV tittande

Ja vilken skitkväll. Barnen har varit helt bedrövliga, eller i alla fall deras humör. Både Hugo och Leah. Hoppas de vaknar på bättre humör imorgon.

Jag har haft ont i magen och Pontus försöker snickra på väggarna i köket och det jävlas visst. Vågar inte störa honom. Då finns det en risk att vår nya multifjärrkontroll åker på en omgång av hans humör att döma. Hoppas inte det för den var dyr:)

Jag hämtade barnen efter lunchen idag på dagis. Åkte hem till mamma och pappa en sväng. Barnen hade fått varsin Wiggle Car att ha hemma hos mormor och morfar. Det var uppskattat!



Sen fick Hugo ÄNTLIGEN åka med morbror Erik i hans nya bil. Leah blev så avundsjuk att hon också fick åka med en sväng.

Nu ska jag återgå till mitt TVtittande. Min mage är svullen och öm även ikväll. Idag var en jobbig dag även att jag inte gjort så mycket. Ska ringa sjukhuset imorgon och höra mig för angående min sjukskrivning. Meningen är ju att jag ska klara av och börja jobba igen på tisdag. Som det är nu kommer jag aldrig klara av att jobba en hel arbetsdag. Jag klarar ju inte ens av att vara själv hemma med barnen en dag utan att få ont, bli svullen och helt öm.

Se vad de kan tänkas säga.

Nu är reklamen slut jippie!

//Sofie




1 kommentar:

Ida sa...

Hej Sofie!
Tack gulliga du för din peppande kommentar. Men visst är det så att man alltid känner sig otillräcklig. Jag är så trött på mitt dåliga tålamod och min brist på ork att leka. Vill bara bli glad och pigg.
Har faktiskt blivit lite bättre bara sedan jag bestämde mig för att ta tag i det.

Vad tråkigt att du fortfarande har ont i magen. Men samtidigt måste det vara härligt att den är fixad nu=) Tänk beach 2012=)
Ha det så gott!
Kram Ida