25 juli 2012

Förkylder

Sitter och hostar och snorar i soffan. Seg så inåta...Men lite seghet kommer nog efter gårdags kvällen också. Hade en jätterolig kväll! Musiktävlingar, tipspromenad och ännu mer tävlingar å massa prat om allt och inget:)

Tack alla för en trevlig kväll! Får vi göra om snart igen:)

Dagen här hemma har bestått av handling. Massa handling. Pontus och jag åkte iväg och nu är alla skåpen fyllda samt Hugos presenter köpta. Han fyller ju år i nästa vecka och det ska blir flera kalas så det var lite och inhandla till det. Plus allt det där andra som måste med hem.

Äzca är här också. Vi ska vara hundvakter då hennes husse och matte ska på minisemester. Tror hon tycker det är väldigt lustigt. Bara Pontus och jag hemma. Barnen och Poker får vi nämligen inte hämta förrän senare. De har det så bra på sjön i det fina vädret så de ville vara ute med båten extra länge med farmor och farfar.

Saknar mina små troll massa! Fast det blir annorlunda nu när både Hugo och Leah är så stora att vi kan prata med dem i telefon. Vi har pratats vid flera gånger vilket gör det hela mycket bättre tycker jag. De pratar och berättar om vad de gjort och  att de inte saknar oss ett skit. Eller jo liiite sa Hugo att han saknade mig:)

De är ju inte vana att sova borta mer än någon natt ibland. Hugo var ju iväg till Sandra i Stockholm och då hade han ju saknat oss,efter ett tag:) Men när det bara är någon natt hinner de väl inte sakna mamma och pappa så mycket. Vilket är skönt. Bara en annan som tycker det är alldeles för tyst och lugnt här hemma.

Tänk att man saknar lugn och ro och när man får det då längtar man tills barnen kommer hem igen så det blir lite mer liv och rörelse! Konstigt det där:)

Bild på gänget från igår. Taget av Maria. 
//Sofie


1 kommentar:

Hannah sa...

Den där blå klänningen är verkligen helt fantastiskt snygg! :D